|
|
|
... fogyasztottak gránátalma dzsúszt.
A gránátalma kiváló antioxidáns vegyületeket tartalmaz, polifenolokat, tanninokat és antocianidineket.
2009-ben kutatók egy csoportja a Nutrition Review című folyóiratban publikált egy recenziót az addig végzett összes elérhető gránátalmalével kapcsolatos kutatásról, melyek alapján azt a következtetést vonták le, hogy a gráná... |
2023-02-15 22:22:52 |
|
|
|
|
|
|
... a gyulladás kialakulását és az oxidatív terhelést. A kutatások kitérnek arra is, hogy a D vitamin bevitel csökkenti a halálozást ezekben az esetekben.
(National Health and Nutrition Examination Survey III.)
D vitamin és szívbetegségek
A D vitamin receptorok jelen vannak az érfalban és a szívizom sejtjeiben. Tanulmányok kapcsolatot találtak az alacsony D ... |
|
2020-09-25 22:51:55 |
|
|
|
|
|
|
... (Incidence nf A(1verse Drug Reactions in Hospitalised
Patients), JAMA, 1988. április 15.
- Tudj meg mindent az éónend kiegészítőkról (All About Dietary
Supplements), National Nutritional Foods Association Newsletter, 1994.
január
- Tfz állam tápanyag-felmérése (Ten State Nutritional Survcy),
USDHEVv Publications Nos. 72-8130 to 71-8133. Rockwille MD: ... |
2011-12-05 13:14:35 |
|
|
|
|